lørdag 25. oktober 2014

Pus i hus! :)

Etter å ha meldt meg til å bli fosterhjem for katt i Dyrenes beskytter her i Drammen og omegn fikk jeg i dag ei lita pusejente som har vandret rundt på Steinberg. Hun er utrolig rolig og bedagelig:) Vi ble bestisser ved første blikk <3 Nå ligger krabaten rett ut på sofaen!  Gruer meg allerede til hun drar... håper hun blir leenge! 
<3



Pusejenta har heller ikke noen navn så det må jo fikses! Får se hva jeg bestemmer meg for! Er så sinnsykt mange fine navn! Kanskje "Bell", "Duchess" eller "Lilly"? 




Helene :)

søndag 12. oktober 2014

MORE it is!

Nå som jeg har fått meg ny leilighet føler jeg at jeg må ha inn litt nytt! Jeg har selvfølgelig mange planer om ting og tang allerede, men kjøkken må tas først! Jeg har også sett meg ut en sofa fra Bohus som heter MORE :) Den er superfin og helt fantastisk å sitte i! Noe dyr.... men man må da unne seg litt:) Det er ca 6-8 ukers leveringstid så den må snart bestilles om det ikke skal gå altfor lang tid!  Fargen er beigebrun-ish og samme farge som på bildet under:)





På onsdag må jeg ta mål av leiligheten for å se hvor stor sofa jeg kan ha. MORE er en modulsofa, så jeg kan sette den opp slik jeg vil:) Usikker på om det er samme sofa på bildet under men oppsett av sofaen er slik jeg må ha i min lilighet:) Muligens med utstikket på motsatt side:)



Helene:)

Ut på tur ALDRI sur! :D

Jeg og ei god venninne har startet med prosjekt "en-gåtur -i-uka" nå i høst! Til nå har vi gått til Landfallhytta (Drammen), Kjøsterudjuvet (Drammen) og Kolsåstoppen (Bærum). Det er mye enklere å komme seg ut når man er to! Vi går og skravler hele veien så tida går så utrolig fort! Til vinteren blir det med ski på beina i steden:)  


Kjøsterudjuvet 




En liten treningstur opp Kjøsterudjuvet er god trening for rumpe og lår! Det er best å gå når det ikke er mye vann i juvet! La mobil og annet som ikke tåler vann ligge igjen for detta kan bli vått! 





På det bratteste må man gå opp en stige som er plassert i kanten av fossen og er det mye vann må man regne med å bli våt! 





Vi startet turen i bunnen av Aronsløypa og kom også ned Aronsløypa. Det er selvfølgelig andre veier man kan gå også:)





Kolsåstoppen

  




Denne turen er også nokså bratt men med mindre klatring. Turen tar ca 2 timer. 






Førtse gangen jeg gikk Kolsåstoppen gikk jeg meg bort(!!) og ble derfor overraska over hvor kort og grei turen var andre gangen! Jeg var inn mot Nordre toppen den gangen jeg gikk alene. Fra søndre toppen har man best utsikt! :) 











Helene:)

Litt oppussing! :)

Kjøkkenet i den nye leiligheten var ikke bra! Det vil heldigvis den beste Pappa'n hjelpe til med! Ting som skal ordnes er;


- Nye fronter - type "LINE" fra Sigdal
- Ny benkeplate - type "Delano Eik" fra Sigdal
- Nye kjøkkenfliser
- Oppvaskmaskin
- Komfyr og platetopp
- Kjøkkenøy


Kjøkkenfront: "LINE"


Denne kjøkkenfronten er helt glatt, enkel og hvit. Kan velges i flere farger, men jeg vil ha det så stilrent som mulig da kjøkkenet ikke er kjempestort. For å kompansere kan man bruke håndtak som "T-grep" eller "Fence" fra Sigdal Kjøkken:) 



Benkeplate: "Delano Eik"

Dette er en laminat benkeplate som er litt grå-aktig i fargen. Kan minne litt om drivved. Dette er en av de nye benkeplatene til Sigdal og jeg falt pladask med en gang! Ingen tvil om at det blir denne!:)




 Kjøkkenfliser: Høyglans hvite


Kjøkkenflisene som er i leiliheten i dag er litt mørke for min smak. Derfor er jeg ganske så sikker på at det blir noen nye som ligner disse flisene. Har bestemt meg for at fuga også skal være hvit! Right price tiles har disse flisene til en fin pris! Nå gjenstår det å se om jeg fikser det her på egenhånd! :P 
*STA*



Kjøkkenøy: Pappa spesial!:D


Tanken med kjøkkenøya er å få mer arbeidsplass og oppbevaringsplass! I tillegg skal benkeplata stikke litt utenfor slik at jeg kan ha to barkrakker på motsatt side:) Detta blir knall!

Det kommer bilder før og etter litt senere i høst:D


Helene:)

Mitt nye kryp-inn!


Etter 10 måneder boende i en ansattleilighet på jobben er jeg klar for å stå på egne bein igjen! Jeg kjøpte meg en liten leilighet på Åssiden for noen uker tilbake:) Superfornøyd med det! 




Leiligheten ligger litt oppi åsen, så utsikten er fantastisk! Gleder meg til mange sene vår, sommer og høstkvelder ute på balkongen!:) 






Så på Onsdag skjer det! Da er det overtagelse og jeg er klar som et egg! 





Mamma, Pappa og bror skal hjelpe til! Takk gud for at jeg har såå fine mennesker rundt meg <3 Pappa gleder seg like mye som meg siden han bodde i samme området da han var liten, og derfor har  fine barndomsminner herfra! :) 



Det meste er pakket og klart! Nå er det bare å vente! :D



 Helene:)